Loading...

Parteneri

Hollywood Multiplex Cinema

Hollywood Multiplex este un cadru unic de entertainment, în care consumatorii, cu cele mai variate gusturi, se vor simti bineveniti. 10 săli moderne în care se îmbină calitatea și confortul la cele mai înalte standarde : sisteme avansate de sonorizare, imagine perfecta, servicii de cea mai buna calitate. Toate acestea fac ușor de înțeles motivul pentru care Hollywood Multiplex este unul dintre cei mai importanți pioni ai pieței cinematografice din România.

Teatrul National I L Caragiale

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti funcţionează ca o instituţie publică de cultură, de importanţă naţională, cu personalitate juridică, finanţată din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat, aflată în subordinea Ministerului Culturii. Instituția are ca obiectiv principal promovarea valorilor cultural-artistice, autohtone şi universale, pe plan naţional şi internaţional precum și dezvoltarea audienței, creșterea accesului publicului la aceste valori. Este situat în centrul capitalei, vizavi de Universitate.

Muzeul de Arta Vasile Grigore

Vasile Grigore a dezvăluit şi altora muzeul său tainic, comoara tăcută adunată cu multă trudă dar şi bun gust, constituindu-se într-o colecţie care-i poartă numele însumând numai în spaţiile de expunere 500 de piese. Dragostea pentru arta populară românească a maestrului şi pasiunea de a aduna obiecte autentice care să ilustreze varietatea motivelor decorative au dus în final la alcătuirea unei colecţii etnografice deosebite, la care au contribuit diferite genuri de artă.

Hard Rock Cafe

Cultura Hard Rock este energică, contemporană și, mai presus de toate, primitoare. Hard Rock Cafe este situat în Parcul Herăstrău, parcul central al orașului și cel mai mare parc oraș din Europa. Acesta combină mâncăruri aromate cu o atmosferă energică pentru a crea o experiență cu adevărat unică.

Muzeul Aviatiei

Muzeul Naţional al Aviaţiei Române este amplasat în zona de nord a Bucureştiului, în hangarele care în prima jumătate a secolului al XX-lea se aflau pe latura de sud a aerodromului militar Pipera. Acest aerodrom s-a înfiinţat în 1915 pentru perfecţionarea piloţilor absolvenţi ai Şcolii Militare de Pilotaj de la Cotroceni. Spaţiul expoziţional al Muzeului Naţional al Aviaţiei Române cuprinde două clădiri tip hangar şi o expoziţie în aer liber.

Teatrul Excelsior

„Copiii care nu merg la teatru şi nu văd teatru n-o să vină nici tineri la teatru şi nici adulţi”, spunea Ion Lucian, artistul care a scris prima filă din istoria Excelsior. Teatrul Excelsior Bucuresti, un teatru cu și despre tineri, te invită să te regăsești în poveștile interpretate pe scenă, în spectacolele muzicale, interactive, pline de viaţă şi culoare.

Muzeul National Tehnic

"Muzeul trebuie (...) să trezească curiozitatea, să îndemne la experienţe şi să fie un imbold pentru (...) descoperiri şi invenţii", afirma Dimitrie Leonida. Dacă ești dornic să afli evoluția strămoșilor tăi de-a lungul timpului, Muzeul Național “Dimitrie Leonida” te așteaptă să îi calci pragul. Acesta găzduieşte piese de mare valoare documentară ce reuşesc să denote spiritul inventiv al poporului român, tradiţia sa în domeniul ştiinţei şi tehnicii.

Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” este denumirea atribuită instituției ce purta numele de Muzeul Satului, o creație a folcloristului și sociologului Dimitrie Gusti. Muzeul a fost inaugurat la 10 mai 1936, în prezența regelui Carol al II-lea al României, iar pentru public, pe 17 mai 1936, fiind în prezent una dintre cele mai mari atracții turistice ale Bucureștiului.

Happy Cinema

Fii happy, hai la film la HAPPYCINEMA! Cineplexul situat în Liberty Center îți oferă o experiență de lux. Iar pentru o atmosferă și mai „happy”, aceștia organizează periodic concursuri cu premii pe facebook. Mai multe infomații găsiți pe site la regulament. :)

Cryptex

Cryptex Escape Room - Totul incepe cu o doza de mister! Nimeni nu stie exact la ce să se astepte in momentul în care pășește, alaturi de prieteni, de familie sau de colegi de munca într-o camera de Escape Room! Chiar dacă au mai participat, poate, la alte jocuri de acest fel, la alte evadări din camere de tip Escape Room, în momentul în care pasesti într-o camera la Cryptex, suspansul incepe sa picure!

Quest Mission

Quest Mission are 4 camere speciale. Conceptul de baza se numeste “escape the room” (evadare din camera). La Quest Mission fiecare persoană este erou în intriga poveștii si trebuie să găsească indicii, să conecteze punctele, să descopere provocările și să rezolve misterele. Și bineînțeles: să se distreze împreună cu prietenii săi!

Muzeul National de Arta

Muzeul Național de Artă al României deține cele mai bogate colecții de artă românească medievală și modernă, artă europeană, arte decorative și artă orientală din țară. Fostul Palat Regal de pe Calea Victoriei găzduiește Galeria Națională (cuprinzând Galeria de Artă Veche Românească și Galeria de Artă Românească Modernă) și Galeria Europeană. Tot aici pot fi vizitate Sala Tronului și alte spații de relevanță istorică, precum și numeroase expoziții temporare.

Fabrica de Catarat

Fabrica de catarat este o locatie de escalada bloc sau bouldering, in termeni de specialitate, deschisa in Bucuresti in 2013. Sala dispune de 550 metri patrati catarabili si mai multe panouri de antrenament de inclinatii diverse, de la verticale, la surplombe si tavane, astfel incat indiferent de nivelul de pregatire si varsta, poti oricand sa gasesti cea mai distractiva si mai potrivita forma de antrenament. De asemenea, instructorii nostri sunt printre cei mai performanti din tara, cu experienta vasta in escalada, multipli campioni nationali si balcanici ai acestui sport.

Muzeul Literaturii Romane

Muzeul Național al Literaturii Române adăpostește un autentic tezaur literar format din manuscrise, cărți, obiecte personale, obiecte de artă, fotografii, înregistrări audio-video care redau într-o imagine metaforică profunzimea și complexitatea întregii arte a cuvântului în literatura română. În prezent, deține peste 300.000 de piese, organizate în aproximativ 300 de colecții, cuprinzând manuscrise ale celor mai mulți scriitori importanți, precum Mihai Eminescu, Vasile Alecsandri, Titu Maiorescu, I. L. Caragiale, Ion Creangă, Lucian Blaga, Ion Vinea și mulți alții.

Active Squash

Pune la dispoziție terenuri de squash tip american, jocul fiind mai rapid și mai tehnic decât pe cel englezesc. Squash-ul se desfășoară între doi jucători. Fiecare utilizează câte o rachetă foarte ușoară. Racheta este asemănătoare celei de tenis de câmp, mâner mai scurt și formă ușor mai alungită. Mingea este din cauciuc, aproximativ cât o minge de tenis de masă. Mingiile sunt marcate cu un punct de vopsea, pentru a le diferenția între mai multe categorii: punct galben - super slow (avansați); punct alb sau verde – slow; punct roșu – mediu; punct albastru – fast (începători). Terenul este mărginit de 4 pereți. Pe podea, în partea din spate a terenului, sunt trasate dreptunghiuri. Acestea se folosesc la serviciu.

TeXas

Cele 27 mese de biliard fabricate de Brunswick Billiards oferă clubului o notă de finețe și o notorietate de care se bucura încă de la începuturile sale, când se numără printre singurele cluburi de bowling și biliard din sud-estul Europe. O experiență plăcută ce poate fi trăită este cosmic bowling. Tehnologia patentată de brunswick, care face ca pista și bilele să strălucească la lumina UV se găsește și în Club TeXas. Mesele de ping pong reprezintă o altă atracție care scoate la iveală spiritul de învingător al fiecărui jucător în parte. De asemenea, jocurile electronice de o varietate largă, unele având și premii te fac sa revii și să vrei să îți mai încerci abilitățile.

Lasertag Arena

Laser Tag este un sport în special de echipă, dar se poate juca și individual, în care jucătorii încearcă să obțină puncte trăgând cu o armă de mană care emite o rază infraroșu. Adversarul este echipat cu un costum (de cele mai multe ori doar o vestă și evental o bandană pentru cap) care recepționează semnalul emis de armă. De cum păşiţi în garnizoana Lasertag Arena veţi fi întâmpinaţi, pe lângă ospitalitatea proverbială a echipei, de cel mai mare spaţiu de relaxare al unui loc de joacă, 125 m2. Spaţiul este dotat cu mese și canapele confortabile, zonă de jocuri (fussball, airhockey, darts, trambulină, biliard) plus un bar diversificat: sucuri diverse, apă plată, minerală, cafea, ciocolată caldă, ceai etc.

Teatrul Masca

Teatrul Masca, înființat în 24 mai 1990, este singurul teatru de gest, pantomima și expresie corporala din România. În cei 29 ani de la înființare Teatrul Masca și-a căpătat o reputație prestigioasă a atât în țară, cât si în multele turnee peste hotare Franța, Germania, Austria, Cehia, Slovacia, USA, Luxemburg, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Turcia, Albania, Macedonia. Teatrul Masca a fost prezent la Festivalul Internațional de Teatru de la Cairo doi ani la rând în 1991 și 1992 când a prezentat Clovnii, Medievale și Mantaua respectiv A murit moartea, mai! pentru care directorul trupei Mihai Malaimare a primit Premiul pentru cel mai bun actor.

Teatrul Mic

Teatrul Mic este un teatru din București, cu sediul pe strada Constantin Mille. Fondat ca o companie privată de teatru în 1914, sub denumirea Teatrul Maria Filotti, teatrul a devenit instituție de stat după Al doilea Război Mondial, schimbându-și denumirea în Studioul Actorului de Film "Constantin Nottara", apoi în Teatrul pentru tineret și copii. Poartă denumirea actuală din 1964, când intră în familia teatrelor mici din Europa. De la înființare și până în anul 1979 a funcționat cu o singură sală de spectacole, sala Teatrul Mic, în sediul de pe strada Constantin Mille. În 1979, sub direcția lui Dinu Săraru, s-a inaugurat și o a doua sală, Teatrul Foarte Mic, situată pe Bulevardul Carol I. Directorul actual al teatrului este regizorul Gelu Colceag.

Museum of Senses

Museum of Senses presupune o călătorie în care îți vei trezi simțurile, descoperind din ce în ce mai mult. O călătorie la finalul căreia o să realizezi ca ai învățat lucruri noi și te-ai distrat de minune. Trăiește o experiență de neimaginat într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice într-un muzeu extraordinar! Un loc atât distractiv, cât și educativ, uimitor și totodată enigmatic, nefiresc și deopotriva rațional.

Filarmonica George Enescu

Filarmonica „George Enescu” este o instituție muzicală reprezentativă a României. Fondată în anul 1868, „Societatea Filarmonică Română”, sub conducerea lui Eduard Wachmann, avea ca scop organizarea unei orchestre simfonice permanente, în vederea propagării culturii muzicale și popularizării capodoperelor muzicii clasice. Sub bagheta inițiatorului său, „Societatea Filarmonică Română” a organizat primul concert în luna decembrie a aceluiași an.

Casa de Cultura a Studentilor

Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera

Radio Romania Cultural

Muzeul Municipiului București

Muzeul Comunal Bucureşti a fost înfiinţat la sfârşitul lunii iunie a anului 1921, printr-o Hotărâre a Consiliului Comunal Bucureşti, la propunerea primarului Gh. Gheorghian, însă lipsa patrimoniului cultural a împiedicat punerea în aplicare a acestei hotărâri.

Teatrul Evreiesc de Stat

Teatrul Evreiesc din România are o tradiţie de 143 de ani, inaugurată la 19 august 1876, la Iaşi, în vestita grădină de vară “Pomul verde”, când artistul şi scriitorul Avram Goldfaden (1840-1908) a pus bazele celui dintâi teatru evreiesc profesionist din lume, prezentând un spectacol cu propria sa trupă. Una dintre primele cronici la reprezentaţiile lui Goldfaden purta semnătura celui mai de seamă poet român, Mihai Eminescu, care aprecia jocul actorilor ca “foarte bun”. După o serie de reprezentaţii, Goldfaden şi trupa lui s-au mutat la Bucureşti, jucând şi în oraşele prin care treceau: Botoşani, Galaţi, Brăila.

Army Paintball

Army Paintball este cel mai mare concept de Paintball Indoor si Outdoor din Romania. Army Paintball Bucuresti are in dotarea sa 5 terenuri destinate paintball-ului cu diferite tematici , cu suprafete cuprinse intre 3.000 mp si 20.000 mp. De asememenea in doatarea Army Paintball Bucuresti se afla si singurul teren in totalitate indoor din Romania, care beneficiaza de o suprafata generoasa (1050mp), de o locatie avantajoasa in apropierea statilor de metrou : Constantin Brancoveanu, Piata Sudului, Aparatorii Patriei si de o dotare care poate satisface cerintele oricarui jucator.

Muzeul Național de Artă Contemporană

În ultimele două decenii, MNAC — Muzeul Național de Artă Contemporană din România s-a profilat ca o instituție vie, dedicată expunerii, cercetării și promovării artei contemporane românești. Înființat în 2001, muzeul a funcționat inițial în cadrul Kalinderu Medialab, înainte de a se muta în clădirea cu o puternică încărcătură simbolică a Casei Poporului, în incinta Palatulului Parlamentului, începând cu 2004. De atunci, muzeul urmărește să promoveze nume relevante ale artei contemporane românești și să prezinte, adesea pentru prima oară în România, artiști internaționali de renume, căutând să valorifice patrimoniul mobil printr-o abordare integratoare a culturii vizuale.

Muzeul Național „George Enescu”

MUZEUL NAŢIONAL "GEORGE ENESCU" se află în Palatul Cantacuzino, una dintre cele mai frumoase clădiri din Bucureşti. Somptuoasa intrare, umbrită de imensa copertină în cel mai autentic stil Art Nouveau, anunţă că aici luxul şi rafinamentul de epocă s-au întâlnit pentru a ridica pe Podul Mogoşoaiei de ieri, astăzi Calea Victoriei, la numărul 141, unul dintre cele mai strălucite şi impunătoare palate bucureştene.

Locked In

Jocurile reale escape room sunt jocuri interactive de societate în care participantii sunt incuiati, cu acordul lor, intr-o camera (escape room) decorata in concordanta cu o tema atent aleasa. Echipe de 2 pana la 6 oameni trebuie sa descopere si sa foloseasca elementele din acel escape room pentru a rezolva puzzle-urile si ghicitorile existente. Scopul este de a evada din camera intr-un interval de timp cat mai scurt, dar nu in mai mult de 60 de minute. Jocurile de tipul escape room se bazeaza pe colaborarea si comunicarea intre participanti. Acestia trebuie sa lucreze in echipa pentru a gasi obiecte ascunse, pentru a descoperi indicii, a rezolva puzzle-uri si a face corelatii intre solutiile gasite la un moment dat.

Puzzle Rooms

Puzzle Rooms s-a nascut ca o provocare legata de posibilitatile pe care Bucurestiul ni le ofera in privinta timpului liber. Initial, ne-am adresat adultilor dar, mai apoi, ne-am indreptat atentia si asupra copiilor. Jocurile de Room Escape desfasurate in viata reala erau, la inceput, destinate exclusiv adultilor, insa noi am decis sa incercam sa oferim si variante pentru copii. Am fost cei care am deschis pentru prima oara in Romania camere cu variante destinate atat celor mari, cat si celor mici.

TROLL Escape Rooms

Un joc de tip escape-the-room este în principal un joc despre logică și perspicacitate. Aceste jocuri escape-the-room oferă o alternativă inteligentă și plăcută de a-ți petrece timpul liber. Vorbim despre un joc care implică să fii încuiat într-o cameră de joc împreună cu unul sau mai mulți prieteni, toți membrii echipei având scopul comun de a-și recâștiga libertatea din cameră (literalmente ”a evada din cameră”) înainte ca timpul să expire. De regulă, timpul limită este de 60 de minute. Pentru ”a evada”, vei avea nevoie înainte de toate de atenție la detalii, logică, intuiție, perspicacitate și, poate cel mai important, spirit de echipă.

Project X

Project X – The escape concept a început să prindă contur, la nivel de idee, într-o perioadă în care numărul camerelor de evadare din București lua amploare rapid. Am simţit, însă, că în goana pentru intrarea în piață, operatorii locali s-au concentrat, cu preponderență, să prindă valul inițial, lăsând uneori în plan secund tocmai nevoile celui care le ține ușile deschise… jucătorul.

Gateway VR

Localizat la câteva minute de Piața Unirii, Gateway VR studio este primul studio de realitate virtuală din București. Punem la dispoziția clienților noștri echipamente VR HTC Vive și Oculus Rift într-o configurație ce permite și experiențe virtuale în grup. Vino cu cu prietenii, colegii sau familia să experimentezi viitorul entertainmentului și să pășești în alte lumi. La Gateway VR Studio poți închiria echipamentul cât timp dorești și îți poți alege orice experientă sau joc VR din librăria noastră cu titluri imersive atent alese.

Teatrul de Comedie

Teatrul de Comedie a fost înființat în toamna anului 1960, sub directoratul lui Radu Beligan, care a găsit o formă de a promova spectacole de valoare, clasice, moderne într-o formă avangardistă, sub masca generală a comediei și a satirei, trecând astfel mai ușor peste piedicile puse de autoritățile vremii. Clădirea în care activează încă de la început Teatrul de Comedie, a găzduit, în perioada interbelică, teatrul de revistă Alhambra-Excelsior, transformat în anii 50 ai secolului trecut în Teatrul Tineretului.

Teatrul ACT

Înfiinţată în 1995, Fundaţia Art-Inter Odeon, devenită ulterior Fundaţia Teatrul Acteste prima instituţie artistică non-guvernamentală din România. Scopul Fundaţiei a fost amenajarea unui spaţiu propriu, multifuncţional, destinat spectacolelor de teatru, dans, muzică, film şi expoziţii. În septembrie 1998, Fundaţia a deschis un spaţiu underground în Calea Victoriei nr.126. Teatrul ACT este primul teatru independent cu sală proprie din România postcomunistă. Este un teatru de proiecte, deopotrivă producător de spectacole şi gazdă a unor spectacole produse de alte companii. Instituţie culturală nesubvenţionată de stat, Teatrul ACT se bazează pe contribuţii ale societăţii civile şi sponsorilor.

Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”

Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, care poartă numele fondatorului ei începând din anul 1994, este situată în cartierul Cotroceni din București, România. Acoperă o suprafață de 17,5 hectare (inclusiv 4.000 m² de sere) și are peste 10.000 specii de plante. Muzeul Grădinii Botanice se află situat la intrarea în Grădină, într-o clădire în stil brâncovenesc. În muzeu sunt expuse peste 5.000 de specii de plante, inclusiv 1.000 de specii exotice.

Comics Club

Comics Club a luat naștere din dorința stanperilor de a avea un loc de casă unde să fie constant teama că lumea le știe glumele. Își doresc ca acest club să fie un spațiu primitor pentru iubitorii (plătitori) de comedie. Pe Toma Alexandru, Sorin Pârcălab, Cristi Popesco și Sergiu Floroaia e posibil să îi știi de la Una Scurtă, Râzi ca prostu’, Roast-ul lui Alex Velea,Podcast Ceva Mărunt sau Popesco Show.

Muzeul Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa este un muzeu din București, amplasat în Șoseaua Kiseleff nr. 1. Patrimoniul muzeului este format din peste 2 milioane de piese, grupate în diferite colecții zoologice, paleontologice, de minerale și roci și etnografice.