Loading...

Parteneri

Opera Nationala Bucuresti

Opera Națională a României, București (Opera Națională București) este una dintre companiile naționale de balet și operă din România. Este situat într-o clădire istorică din București, construită în 1953, în apropiere de cartierul Cotroceni. Prima operă efectuată acolo a fost Regina lui Spice a lui Ceaikovski la 9 ianuarie 1954; primul balet a fost Coppélia, în noaptea următoare.

Muzeul National al Taranului Roman

Muzeul Naţional al Ţăranului Român se înscrie în familia europeană a Muzeelor de Arte şi Tradiţii Populare. Posesorul unor colecţii de obiecte deosebit de bogate, adăpostit într-o clădire-monument istoric, în stil neo-românesc, practică o muzeografie cu totul aparte, care i-a prilejuit în anul 1996 onoarea atribuirii trofeului EMYA - European Museum of the Year Award. Stilul original de expunere se prelungeşte şi în publicatiile muzeului, în acţiunile de tip Muzeul Misionar, Şcoala Satului sau în evenimente ca vernisaje, concerte, conferinţe.

Captive Escape Room

Dacă îți dorești o experiență inedită și un mod plăcut de a-ți petrece timpul cu prietenii, te invităm la cel mai tare Escape Room din București! Regula este simplă: Într-un joc de escape room trebuie sa te distrezi! Ai 60 de minute sa pui indiciile cap la cap și să găsești soluția ieșirii din cameră.

Hollywood Multiplex Cinema

Hollywood Multiplex este un cadru unic de entertainment, în care consumatorii, cu cele mai variate gusturi, se vor simti bineveniti. 10 săli moderne în care se îmbină calitatea și confortul la cele mai înalte standarde : sisteme avansate de sonorizare, imagine perfecta, servicii de cea mai buna calitate. Toate acestea fac ușor de înțeles motivul pentru care Hollywood Multiplex este unul dintre cei mai importanți pioni ai pieței cinematografice din România.

Teatrul Evreiesc de Stat

În 142 de ani de istorie și aproape șapte decenii de activitate ca instituție, Teatrul Evreiesc de Stat a prezentat peste 200 de premiere, nu doar de dramă sau de comedie, ci și de spectacole muzicale, căci prin tradiție, actorul evreu joacă, dansează și cântă, tradiție continuată astăzi de nume precum Rudi Rosenfeld și Maia Morgenstern.

Muzeul de Arta Vasile Grigore

Vasile Grigore a dezvăluit şi altora muzeul său tainic, comoara tăcută adunată cu multă trudă dar şi bun gust, constituindu-se într-o colecţie care-i poartă numele însumând numai în spaţiile de expunere 500 de piese. Dragostea pentru arta populară românească a maestrului şi pasiunea de a aduna obiecte autentice care să ilustreze varietatea motivelor decorative au dus în final la alcătuirea unei colecţii etnografice deosebite, la care au contribuit diferite genuri de artă.

Hard Rock Cafe

Cultura Hard Rock este energică, contemporană și, mai presus de toate, primitoare. Hard Rock Cafe este situat în Parcul Herăstrău, parcul central al orașului și cel mai mare parc oraș din Europa. Acesta combină mâncăruri aromate cu o atmosferă energică pentru a crea o experiență cu adevărat unică.

Muzeul Aviatiei

Muzeul Naţional al Aviaţiei Române este amplasat în zona de nord a Bucureştiului, în hangarele care în prima jumătate a secolului al XX-lea se aflau pe latura de sud a aerodromului militar Pipera. Acest aerodrom s-a înfiinţat în 1915 pentru perfecţionarea piloţilor absolvenţi ai Şcolii Militare de Pilotaj de la Cotroceni. Spaţiul expoziţional al Muzeului Naţional al Aviaţiei Române cuprinde două clădiri tip hangar şi o expoziţie în aer liber.

Real Escape Room

Iți plac aventurile, provocările și rezolvările de puzzle-uri misterioase? Cauți o activitate provocatoare și totuși distractiva pentru a te relaxa cu prietenii sau colegii? Treci la următorul nivel și vino sa experimentezi unul dintre cele mai tari jocuri escape room din București! Ai nevoie de 3 prieteni și poți experimenta și evada din 4 camere diferite de evadare.

Teatrul Excelsior

„Copiii care nu merg la teatru şi nu văd teatru n-o să vină nici tineri la teatru şi nici adulţi”, spunea Ion Lucian, artistul care a scris prima filă din istoria Excelsior. Teatrul Excelsior Bucuresti, un teatru cu și despre tineri, te invită să te regăsești în poveștile interpretate pe scenă, în spectacolele muzicale, interactive, pline de viaţă şi culoare.

Muzeul National Tehnic

"Muzeul trebuie (...) să trezească curiozitatea, să îndemne la experienţe şi să fie un imbold pentru (...) descoperiri şi invenţii", afirma Dimitrie Leonida. Dacă ești dornic să afli evoluția strămoșilor tăi de-a lungul timpului, Muzeul Național “Dimitrie Leonida” te așteaptă să îi calci pragul. Acesta găzduieşte piese de mare valoare documentară ce reuşesc să denote spiritul inventiv al poporului român, tradiţia sa în domeniul ştiinţei şi tehnicii.

Teatrul Coquette

Teatrul Coquette este situat pe Calea Călărași la numărul 94, într-o zonă ce tinde să devină un „cartier” teatral. Micuțul teatru își merită numele pe deplin: o clădire interbelică, parcă desprinsă din romanele lui Eliade, o casă boierească năpădită de iederă, ce amintește de Bucureștiul misterios de altă-dată. Interiorul este spațios, iar în sală ești așteptat de scaune de secol 20.

Muzeul Bancii Nationale a Romaniei

O vizită la Muzeul Băncii Naționale a României înseamnă o călătorie unică și captivantă în spații încărcate de istorie monetară, bancară și culturală și vă va da ocazia să intrați într-un tezaur de cunoaștere.

Happy Cinema

Fii happy, hai la film la HAPPYCINEMA! Cineplexul situat în Liberty Center îți oferă o experiență de lux. Iar pentru o atmosferă și mai „happy”, aceștia organizează periodic concursuri cu premii pe facebook. Mai multe infomații găsiți pe site la regulament. :)

Casa de Cultura a Studentilor

BEST Bucuresti

UNSR Uniunea Nationala a Studentilor din Romania

Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera

BUZZCamp

Shadow Events